Libero

Distantier pentru facilitarea instalarii

Acest distantier face ca instalarea sa fie mai usoara. *Numai pentru Libero

Installation support clip

Spatiu mai mare pentru racordurile de agent frigorific

Spatiul de instalare mai larg face ca aceasta operatie sa se desfasoare mult mai usor.

Filtrare

Particulele de praf ce plutesc in aer sunt absorbite in echipamentul de climatizare si sunt retinute in filtrul de aer.

Filtrul contra virusurilor si alergenilor

Filtrul contine enzime care distrug agentii alergeni, particulele de apatit si liantii organici/ anorganici. Cand aerul trece prin filtru, elementele alergene sunt captate, iar enzimele actioneaza ca minuscule si eficiente perechi de foarfeci care decupeaza proteinele continute de particule, neutralizand elementele alergene.

Eliminarea mirosurilor nedorite

Filtrul triplu elimina disconfortul si iritatiile ochilor si ale gatului.

Filtrul triplu

Filtrul triplu este alcatuit din trei straturi specializate care au rolul de a reduce simptomele asociate diversilor compusi organici, inclusiv formaldehide. Filtrul are totodata capacitatea de a elimina mirosurile nedorite, creand o atmosfera mai agreabila.

Triple filter

  • Stratul rosu elimina mirosurile dezagreabile din viata de zi cu zi, cum ar fi cele generate de fumat, peste, mancare si reziduuri menajere.
  • Stratul negru indeparteaza mirosul materialelor de constructii, cum ar fi formaldehida.
  • Stratul albastru inlatura mirosul substantelor chimice, cum ar fi cel de vopsea proaspata.
  1. Filtrul VOC, destinat substantelor chimice organice volatile, elimina astfel de substante emanate de materialele folosite la producerea obiectelor aflate in casa dumneavoastra (covoare, vopsea, substante de curatare, mobila etc.)
    VOC = substante chimice organice volatile
  2. Filtrul pentru formaldehide creat pentru a face fata sindromului de „casa noua”, va protejeaza de dermatite, senzatii de voma si pneumonie.
  3. Filtrul contra mirosurilor obisnuite elimina neplacerea cauzata de acestea si simptomele asociate acestora: migrene si oboseala cronica.

Eliminarea

Minusculele particule de praf sunt arse si eliminate cand sunt capturate in campul electric.

Filtrul cu plasma

Sistemul cu plasma pentru purificarea aerului a fost initial dezvoltat de LG nu numai pentru reducerea particulelor microscopice de impuritati si de praf, ci si pentru a elimina bacteriile, firele de praf sau de blana de la animalele de companie, cu scopul de a reduce simptomele de alergie si cele de astm.

Curatare automata

Prin facilitatea de curatare automata, echipamentul de climatizare este mentinut curat, pentru a nu fi infestat de germeni.

Curatare automata

Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de curatare automata usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiuluisşi a bacteriilor din respiratie, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.

AutocleanPasul 1

Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza resturile de umezeala.
Apasati „Auto Clean” (Curatare automata) si functia va activa dupa operatia de racire

Pasul 2

Este eliminata inca o data sursa de mucegai cu ajutorul sistemului „Neo plasama plus”.
In 30 de minute, functia „Auto Clean” usuca partea din interiorul unitatii interioare a echipamentului de aer conditionat.

Nivel scazut de zgomot

Unitatea interioara produce un zgomot redus la functionarea in modul Sleep, pentru a asigura linistea in dormitorul sau biroul dvs. Spre exemplu, la modelele CA09AWR, A12AWR marca LG zgomotul produs in modul Sleep este de numai 19dB. In plus, unitatile exterioare produc vibratii si zgomot reduse datorita ventilatorului si motorului supersilentioase cu care sunt dotate.

Cand ventilatorul se roteste, stabilizatorul si lamelele acestuia sunt paralele (= linii de contact) Presiunea instantanee variaza mult

Cand ventilatorul se roteste, stabilizatorul si lamelele acestuia nu sunt paralele (= contact in puncte) Presiunea instantanee variaza putinLow Noise