Easy installation & maintenance Part II

Functia de predictie in timp real a erorilor

Performantele si fiabilitatea, in cazul produselor conventionale, se vor degrada in cazul unor mici erori ale unui senzor sau ale unei VEE (valve electronice de expansiune). Acest produs, insa, va permite sa verificati starea curenta a senzorilor si a VEE, care reprezinta componente importante ale sistemului de comanda, prin efectuarea unui autotest. Deoarece, prin efectuarea autotestului, sunt inspectate starile curente ale senzorilor si cea a VEE, in mai multe conditii de functionare si sunteti atentionati in cazul in care este sesizata vreo problema, puteti actiona rapid chiar daca problema respectiva se inscrie in domeniile functionarii normale.

Noua functie de back-up cu un senzor virtual

Cand un senzor al unei unitati interioare prezinta disfunctionalitati in cazul unor valori anormale, cu toate ca a fost detectata partea cu probleme, unitatea exterioara poate sa estimeze care ar putea fi valoarea normala a senzorului si sa comande respectiva unitate, ceea ce va imbunatati performantele sistemului si fiabilitatea acestuia.

Efectuarea simpla a unui test inteligent

In cazul produselor conventionale, efectuarea unui test dupa incheierea instalarii, necesita mult timp si forta de munca deoarece inginerul trebuie sa efectueze manual fiecare pas al testului. Dezvoltarea unui mod automat de efectuare a testarii permite acestui produs sa parcurga automat aceasta procedura de verificare si sa furnizeze un raport cu situatiile sesizate, reducand considerabil efortul si timpul necesar inginerului. In plus, astfel se realizeaza verificarea, iar utilizatorul este avertizat imediat cu privire la diverse probleme de instalare si de functionare, cum ar fi cele legate de traseele de agent frigorific / de liniile de comunicatie sau de lipsa agentului frigorific, asigurandu-se stabilitatea si fiabilitatea produsului si permitand utilizatorului sa efectueze mai usor si mai rapid testul.

Efectuarea automata a testului reduce durata acestuia cu mai mult de 60 % fata de cazul in care testul este realizat la un produs conventional. Testul este sigur, fiabil si comod, beneficiind de numeroase functii de realizare de copii de siguranta a datelor. Deoarece testul poate fi realizat si de un instalator fara o calificare la fel de inalta ca a unui inginer, inseamna ca produsul mareste totodată si competitivitatea la instalare.