Console

Design unic LG

LG Unique designConsolaa fost proiectata apelandu-se la cele mai recente tehnologii, pentru a fi asigurat un confort optim.

  • Panou frontal complet
  • Design tridimensional rotunjit

Flux de aer confortabil

Diverse variante de orientarea a curentului de aer pentru racire si incalzire. Pentru racire, fantele sunt orientate si sus, permitand aerului rece sa se deplaseze in sus. In cazul incalzirii, fantele vor directiona aerul cald in jos pentru a compensa temperatura mai scazuta din partea de jos a camerei.

Aer sanatos (sistem cu 3 nivele de filtrare)

Primul : prefiltrare avansata

1st Advanced pre filterFiltrarea antibacteriala primara reduce particulele mari de praf si de mucegai.

Al doilea : filtru contra alergiilor

2nd Allergy FilterFiltrul contine enzime care reduc dimensiunile particulelor alergene, a apatitului si le captureaza cu ajutorul unor lianti organici/ anorganici. Cand aerul trece prin filtru, agentii alergeni sunt captati, iar enzimele actioneaza ca minuscule si eficiente perechi de foarfeci care decupeaza proteinele continute de particule neutralizand efectul alergen.

Al treilea : Generator de plasma

3rd Plasma Ion GeneratorSistem cu ioni de plasma care sterilizeaza. Generatorul de ioni emite aproximativ 1,2 milioane ioni care captureaza substantele periculoase aflate in aer, asigurand o eliminare eficienta a germenilor.